Born to be pretty

 

cantar

Femeile sunt… perfectioniste. Cele 300 de grame pe care le arata, in plus, cantarul de dimineata sunt totuna cu marea depresiune care atrage consecinte politice incalculabile. Poate sa-ti spuna EL ca esti: cea mai frumoasa, ca astea sexoasele( si-l vezi cum se preface ca nu-i vin in minte) Angelina, Zeta Jones, Megan, sunt glume proaste pe langa tine…tu, tu esti distrusa. Si daca faci imprudenta sa-ti ridici ochii din chiuveta si sa-ti vezi, in oglinda, chipul proaspat trezit, parul in stilul Amy Winehouse, si( wau!) inca un rid de expresie, gata, lumea s-a prabusit. E clar! Maiasii au gresit data in care se sfarseste pamantul. Sfarsitul are loc acum, in momentul in care tu te privesti in oglinda, la prima ora a diminetii. Iar el, complet detasat, cu parul valvoi, tricoul lasat, repetand un cascat pana la disperare( dupa care auzi un “scuze”, stins) cautand printre oale si ulcele, ibricul de cafea, ti se pare inuman. Inuman de detasat. Dar, stai! Daca-l privesti cu atentie realizezi ca nici macar nu e tipul cu care ai iesit, aseara, la restaurant. Acel EL avea camasa descheiata la primul nasture, sacoul turnat perfect, parul aranjat, zambetul imprumutat de la Bond( perfect si ala) siguranta si caldura pe care o cunosti bine, mmmmm, si parfumul ala pe care-l recunosti dintr-o mie, creat special pentru el. EL-ul asta, de dimineata, nu are nimic de-a face cu tipul de aseara, dar daca e in bucatarie inseamna ca e al tau. Shit! Normal ca e al tau. Tu nu mai intelegi nimic, pentru ca esti o alta Eva: pierduta, dezamagita, debusolata, franta in bucati… cu 300 de grame in plus. Din momentul in care ai facut, in minte, un exercitiu de imaginatie in care blugii preferati nu mai picau perfect… a inceput tragedia.

Insa… vei face uriasul efort de a trage aer in piept( pentru a trai inca o zi in cosmarul gramelor in plus), vei sorbi doua guri de cafea, uitandu-te pierdut, oriunde, numai in ochii lui, nu, si vei lua viata in piept(destinul ar fi bland cu tine daca cele 300 de grame s-ar fi dus acolo). In timp ce EL va incerca sa-ti spuna cat esti de frumoasa, tu il vei bombani in gand spunandu-ti ca e teatru ieftin si ca e suficient cum te simti, nu-ti mai trebuie sare pe rana. Nu vrei insa sa incepi acum o scena, e prea de dimineata si, tipul pare, totusi, sincer si galant.

Gata! Schimbare de atitudine! Doar esti o invingatoare! Deci, ce-i de facut? Sala, masaj, cosmetica, salata verde si ceai de lamaie.Doar nu esti o cauza pierduta?! Sfarsitul lumii poate sa mai astepte! Poate sa astepte pana maine dimineata cand te vei uita, din nou, in oglinda. Si, daca o sa-ti placa la nebunie ce vezi, nu da semne de slabiciune! Menirea ta pe pamant este sa fii o perfectionista.

Mare defect! Mare pierdere de timp! EL… are dreptate. Ai defecte, dar esti “perfecta” cu tot cu 300 de grame…in plus.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-49381704-1
error: Content is protected !!