Oblio – probabil cel mai bun PROGRAM DE FACTURARE din Romania

Ai SRL sau PFA și te chinui să emiți facturi, să scoți rapoarte, sau pur și simplu nu reușești să faci totul de unul singur? Cei de la Oblio îți oferă acum un program de facturare online, simplu de folosit și gratuit pentru un an de zile.

Tot ce ai de făcut e să îți faci cont pe www.oblio.eu și în aproximativ 60 de secunde poți emite prima factură. Avantajul acestei platforme e simplitatea în complexitate. Nu trebuie să instalezi nimic în calculator, ai acces la el de oriunde, chiar și de pe telefon, atâta timp cât ai conexiune la internet.

Un alt mare avantaj e că programul poate fi folosit pentru mai multe firme; și de către mai multe persoane, având posibilitatea de a acorda fiecărui utilizator drepturi diferite, în funcție de atribuțiile fiecăruia. Ce e de apreciat la acest program e faptul că nu ai nevoie să introduci de fiecare dată datele unui client sau furnizor, ele pot fi salvate și le vei avea mereu la un click distanță, mai ales că nu ai nevoie să introduci decât CUI-ul unei firme, iar programul îți preia automat datele firmei de pe internet.

Cei de la Oblio se mândresc cu un nivel de securitate și un algoritm de criptare al informației comparabil cu cel folosit de bănci în internet banking, certificatele TÜV Rheinland și StarAudit fiind dovada acestora.

În testarea practică, emiterea facturilor sau a proformelor și avizelor, s-a dovedit a fi extrem de simplă și rapidă. Programul de facturare Oblio face toate calculele automat, îți oferă posibilitatea de a salva liste de produse, poți emite facturi în 6 limbi străine cu peste 30 de cursuri valutare diferite și le poți trimite pe e-mail clienților. Emiterea de rapoarte de vânzări/cheltuieli este la fel de simplă și eficientă, formatul acestora fiind pdf sau xls, în funcție de nevoile fiecăruia. În plus, poți genera rapoarte pentru fiecare client, produs sau agent de vânzare în parte, rapoarte contabile, sau poți importa/exporta date oricând ai nevoie, din doar câteva click-uri.

Un aspect foarte important care merită subliniat e faptul că în comparație cu alte programe de facturare care îl poți folosi gratuit o perioada, Oblio îți este oferit “full option” timp de 1 an. Poți emite un număr nelimitat de facturi, număr nelimitat de utilizatori, număr nelimitat de firme la care poți folosi simultan acest program de facturare și poți să imporți extrase bancare de la peste 10 bănci din România. În plus, Oblio se actualizează automat (inclusiv actualizări legislative), nefiind nevoie ca tu să faci ceva. După perioada gratuită, va trebui să plătești 29 euro/an ceea ce e o suma infimă comparativ cu ceea ce îți oferă.

Dacă funcționalitatea programului de facturare Oblio este de necontestat, să discutăm puțin și despre partea estetică. Design-ul este simplu și nu deranjează din punct de vedere vizual, dar îți oferă posibilitatea de a personaliza facturile emise, ca și poziționare în pagină sau cromatică, ceea ce ajută în cazul în care firma ta are o culoare reprezentativă

În concluzie, dacă ai nevoie de un program de facturare, Oblio merită toată atenția ta. Și cel mai probabil, odată ce îl vei încerca, vei decide să îl folosești în continuare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-49381704-1
error: Content is protected !!