Pasionat de muzică? 4 sfaturi ESENȚIALE despre cum să-ți amenajezi o cameră specială

Cea mai mare pasiune a ta este muzica? Atunci nu poate exista ezitare când vine vorba de amenajarea unei camere special destinate hobby-ului tău. Aceasta trebuie să te inspire și să-ți confere spațiul și starea de spirit necesare pentru a deveni una cu muzica și pentru a te elibera de stresul de zi cu zi.

Începe prin a-ți achiziționa instrumentul preferat de la cel mai bun magazin. De exemplu, la Soundcreation gasesti chitare electrice în diferite modele, dar și multe alte instrumente care să te ajute să creezi și să te bucuri de pasiunea ta.

Iată câteva sfaturi esențiale pentru amenajarea unei astfel de camere:

  • Începe cu lucrurile cele mai simple – iluminatul și mobila. Dacă vrei ca noua ta cameră să fie cu adevărat un refugiu față de stresul și agitația zilnică, decoreaz-o corespunzător. Alege paleta de culori preferate, care să te îmbie la creație – maro, cărămiziu și auriu, dacă îți dorești ceva sobru, sau combinația jucăușă de albastru și galben, cărora să le asortezi mobilă în contrast. Corpurile de iluminat trebuie să fie deosebite, la rândul lor. De aceea, in oferta Ledel lustrele cu led poți găsi modele inedite, care să lumineze adecvat încăperea.

  • Izolarea fonică este la fel de importantă. Dacă ai un spațiu la casă ori ai vecini sensibili, trebuie să iei și acest aspect în considerare. Optează pentru panouri cu vată minerală sau bazaltică și pentru burete cofrat pentru studio. Acestea izolează fonic, dar și termic încăperea. Mai mult, îți oferă mai multă intimitate și posibilitatea de a te juca la instrumentul tău preferat cât timp dorești. Poți chiar tapeta tematic camera, pentru un plus de personalitate.

  • Pentru a emite și chiar înregistra, alege un sistem de redare audio de ultimă generație. Tehnologia avansează foarte rapid, la fel și calitatea pe care dorești să o aibă muzica ta. În consecință, investește în seturi surround sau home cinema, subwoofere și boxe.

  • Spațiu de depozitare a instrumentelor și accesoriilor. Odată dezlănțuită pasiunea, va fi greu să te abții de la a cumpăra obiecte pentru studio-ul tău. Dincolo de elementele decorative care pot da un aer parte încăperii, rezervă loc pentru depozitarea instrumentelor. Pe site-urile de specialitate găsești stative, huse și dulapuri speciale pentru instrumentele muzicale.

Urmând aceste sfaturi, poți începe amenajarea spațiului tău preferat imediat. Nu uita, însă, că acesta nu trebuie aglomerat inutil, pentru a lăsa loc în care să te desfășori în voie, dar și ca să nu te copleșească prea tare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

UA-49381704-1
error: Content is protected !!